Vulsteke Bedrijfsgebouwen digitaliseert met Build-Software

Vulsteke Bedrijfsgebouwen is een familiebedrijf met ondertussen meer dan 40 jaar ervaring, twee generaties kennis, tientallen eigen bouwexperten en met een interne studiedienst. Als totaalaannemer begeleidt Vulsteke zijn klanten (bouwheren en architecten) intensief in de realisatie van hun bouwprojecten.

Dankzij snelle communicatie, een praktische ingesteldheid en duurzame keuzes creëert men industriebouw met een architecturale en budgettaire meerwaarde.

In het kader van een doorgedreven digitalisering, om tot een betere en meer geïntegreerde opvolging van de bouwprojecten te komen, is Vulsteke Bedrijfsgebouwen op zoek gegaan naar een oplossing die hen hierbij kan ondersteunen.

Hierbij werd o.a. gekeken naar een oplossing die nauw aansluit bij de bestaande werkwijze voor calculatie, verkoopbeheer, aankoopbeheer, planning en dit geïntegreerd met de boekhouding en voorzien van de nodige rapporteringen. Dit alles in een moderne en gebruiksvriendelijk userinterface.

Na een intensieve selectie werd Build Software gekozen. De oplossing en visie op digitalisatie in de bouw sloot het best aan op de wensen van Vulsteke, waarbij tevens een volledig opzet van Visual Planning in scope wordt genomen.

Wij danken Vulsteke Bedrijfsgebouwen voor het vertrouwen en kijken uit naar een verdere constructieve samenwerking.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.