Met Build Software zal het gehele bouwproces worden beheerd

VLtrac Bohez, met vestigingen in Vlamertinge, Boeschepe (FR) en Waregem, werd opgericht in 1930 en telt ruim 175 medewerkers. Als complete prefabbouwer (metaal, hout, beton) legt VLtrac Bohez zich toe op de constructie van industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken.

VLtrac Bohez opereert eveneens als toeleverancier van gelaste staalstructuren en subcontractor voor de metaalverwerkende nijverheid.

Om de groei en de structuur van het bedrijf te ondersteunen werd uitgekeken naar een gepaste ERP oplossing. De oplossing dient het bedrijf te ondersteunen in al zijn facetten van de projectuitvoering, van prospectie, tot calculatie, kostbeheer, planning, … en nacalculatie. Met andere woorden een oplossing die een geïntegreerde en gedigitaliseerde bedrijfsvoering kan garanderen.

We zijn dan ook trots als Build Software dat de keuze voor dit cruciale project op ons viel!

Met Build Software zal het gehele bouwproces worden beheerd; de flexibele calculatiemodule, de permanente budget- en kostcontrole, planning en het voorraadbeheer zullen hierbij een cruciale rol spelen.

De volledige projecttransparantie wordt gegarandeerd door de integratie naar de boekhouding, tijdsregistratie en Track&Trace.

Wij kijken uit naar een constructieve samenwerking en danken VLtrac Bohez voor het vertrouwen!

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.