De tweede generatie, klaar voor de digitalisering van het familiebedrijf!

Marchetta Familiebouwers, onder leiding van de 2de  generatie; Cerina, Claudia en Gianni Marchetta is al sinds 1985 kwaliteitsvolle woningbouwer met een sterke betrokkenheid bij het verhaal en de begeleiding van hun klanten.

Om het bedrijf verder uit te bouwen en operationeel te ondersteunen, zochten ze een geschikte oplossing die hierin een centrale rol kon spelen.

Marchetta maakte gebruik van een diverse waaier aan oplossingen (tal van Excels, maatwerk, …). Dit zorgde veelal voor de decentralisatie van de projectgegevens. Hierdoor waren de juiste inzichten moeilijker te bekomen.

Met de ‘Best-Of-Breed’ oplossing van Build-Software, werd na enkele sessies al duidelijk welke meerwaarde het partnership zou bieden.

Marchetta zal door Build-Software op verschillende manieren ondersteund worden. Al hun calculatiebladen in Excel zullen zo volledig overgenomen worden en dit via ons multi-bibliothekensysteem. Dit resulteert in het sneller automatisch onderbouwen van offertes met de bewaking van de juiste marges. Via de rapportering met PowerBi op het Datawarehouse van Build-Software, wordt ook de kostopvolging een transparant gebeuren. Dit alles, samen met de integratie van Exact-online voor het matchen van de inkoopfacturen, vormt de basis voor een solide nacalculatie.

Voor hun projectontwikkelingsafdelingen is het nu mogelijk om flexibel haalbaarheidsstudies aan te maken, workflows te bepalen en de contracten te beheren met onderaanneming.

Tot slot speelt ook de planning een belangrijke rol. De planningsoplossing van Build-Software, zal hen een snel overzicht geven over hun lopende projecten en werven. Hierdoor kunnen ze hun klanten nog sneller servicen!

Als partner kijken wij alvast uit naar deze implementatie en het toekomstig partnership!

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.