Stel je werfverslagen volledig digitaal op dankzij partnership met ArchiSnapper

Papier heeft stilaan afgedaan in de bouwsector. Diverse mobiele toepassingen laten toe om flexibeler en efficiënter te werken. De Belgische toepassing ArchiSnapper stroomlijnt nu ook het klassieke werfverslag en vormt daardoor een ideale partner voor Build Software.

Klanten benutten voordelen van best-of-breed-aanpak

De gemeenschappelijke klant Dakgroep Naessens bracht beide softwareontwikkelaars met elkaar in contact. Bert Van Dessel, zaakvoerder van Build Software, licht toe: “Steven Naessens wist dat onze software makkelijk integreert met andere IT-oplossingen. Hij vroeg ons om ook in een koppeling met ArchiSnapper te voorzien, zodat alle data over zijn werven vlot zouden doorstromen.”

Werfverslagen worden volledig gestroomlijnd

De structurele samenwerking tussen Build Software en ArchiSnapper belooft de administratie van vele bouwprofessionals te verlichten. ArchiSnapper is immers een gebruiksvriendelijke, performante app die het mogelijk maakt werfverslagen en opleveringen vanop een tablet of smartphone op te stellen.

“We maken komaf met het dubbele werk rond die werfverslagen”, vertelt medeoprichter Jeroen De Paepe. “Vroeger noteerde de architect of hoofdaannemer op de werf en moest hij alles nadien in een Word- of Excel-bestand gieten. Met ArchiSnapper creëert hij zijn werfverslag automatisch op de werf. Op kantoor moet hij de gegevens enkel nakijken of afwerken. Het werfverslag wordt daarna automatisch samengesteld in de huisstijl van de bouwprofessional.”

Mobiele toestellen veroveren de bouwplaats

Beide partners zien de vraag naar mobiele oplossingen de laatste jaren fors toenemen. Jeroen De Paepe: “Toen we 4 jaar geleden startten met de commercialisering van onze toepassing, waren bouwbedrijven heel weigerachtig om met een tablet te werken. Nu is dat wel algemeen aanvaard en groeit de vraag sterk. De technologieën, zoals speech recognition en de ingebouwde camera, zijn ook veel beter geworden.”

Bert Van Dessel beaamt: “Ook wij zien de vraag naar mobiele oplossingen bij onze klanten toenemen. Waar we al een performante oplossing op de markt vinden, werken we het liefst samen, zodat de klant steeds over de sterkste totaaloplossing beschikt. We zijn dan ook heel blij met dit nieuwe partnership.”

Over ArchiSnapper

ArchiSnapper is de meest eenvoudige app voor werfverslagen, veiligheidsverslagen, opleveringen en werfopvolging. Architecten, ingenieurs, veiligheidsprofessionals, ontwikkelaars en bouwbedrijven gebruiken ArchiSnapper om data te verzamelen en rapporten te genereren. Eenvoudig, snel en veilig.

Wil je meer weten over de toepassing? Check de live demo op YouTube.

This post is also available in: EN FR