Projectontwikkeling gaat vanzelf met Build Software

Projectontwikkeling kan complex zijn, maar dat is geen noodzaak. “Alles gaat vanzelf via Build Software”, vertelt Herman Vleugels, zaakvoerder van J. Vleugels en Zonen. Zijn onderneming gebruikt de IT-oplossing al meer dan 10 jaar om diverse projecten in Brasschaat en omgeving te bouwen.

Projectopvolging van A tot Z

De algemene bouwonderneming J. Vleugels en Zonen benut Build Software voor bijna alle aspecten van haar bedrijfsvoering, van de offertes over de bouw tot de facturatie. “We waarderen vooral dat alles heel natuurlijk verloopt in Build Software”, zegt Herman Vleugels. “Een paar klikken volstaan om naar de volgende stap van een project te gaan. Enkel de boekhouding staat nog los van het pakket, maar de consultants van Build Software hebben al voorgesteld om zelfs ons boekhoudpakket in het hele proces te integreren.”

Documenten altijd en overal bij de hand

“Het documentenbeheer is een ander sterk punt”, gaat de zaakvoerder verder. “Ik kan alle mails en documenten over een project makkelijk opzoeken en groeperen. Als ik ze op een werf nodig heb, kan ik ze probleemloos raadplegen via mijn smartphone. Dankzij het documentenbeheer van Build Software verbruiken we veel minder papier, al blijven de classeurs in sommige gevallen onvermijdelijk.”

Volledige controle over de werven

“Als projectontwikkelaar winnen we ook veel tijd met de toepassing ‘Master- en subprojecten’. Ze laat ons toe om op een eenvoudige, maar correcte manier de kosten over subprojecten te verdelen. Ze vergemakkelijkt eveneens de opvolging van de projecten: we verliezen nooit het overzicht. Dat vinden we belangrijk. We houden namelijk graag de controle over onze werven om de kwaliteit van de werken te garanderen.”

Bereikbare ondersteuning

Een laatste sterkte van Build Software heeft eerder met de menselijke kant van het verhaal te maken. Herman Vleugels: “We weten dat we met vragen altijd bij het team van Build Software terechtkunnen. Het is heel bereikbaar en zoekt altijd mee naar een oplossing.”

Vlotte IT-oplossing voor projectontwikkelaars

Build Software is dus een heel complete IT-oplossing die het werk van projectontwikkelaars sterk vereenvoudigt. Ze winnen aan tijd, zonder het overzicht te verliezen. Hebben ze toch een vraag? Dan staat het team van Build Software klaar om hen te helpen.

Download de getuigenis van Vleugels en zonen bvba (pdf).

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.

0493_Build-Software-logo-rgb

J. Vleugels & Zonen bvba

  • familiebedrijf opgericht in 1946
  • geleid door 2de generatie Vleugels: Herman en Eric
  • gespecialiseerd in projectontwikkeling in Brasschaat en omstreken
  • renovatiewerken en nieuwbouw voor particulieren
  • +/- 25 werknemers

Troeven Build Software

  • helder documentenbeheer
  • natuurlijke workflow
  • bereikbaarheid consultants en ontwikkelaars

This post is also available in: EN FR