ABHR klaar voor een digitale start met Build-Software

Een verouderd ERP-systeem en versnipperde informatie lag aan de basis van hun zoektocht naar een nieuwe digitaliseringspartner.

VLtrac/Bohez verankert zijn toekomst met Build-Software

De oplossing dient het bedrijf te ondersteunen in al zijn facetten van de projectuitvoering, van prospectie, tot calculatie, kostbeheer, planning, … en nacalculatie.

Vanden Bussche Industriebouw en Build-Software slaan de handen in elkaar

Wij kijken uit naar de samenwerking met Vanden Bussche en danken hen alvast voor het vertrouwen!

Build-Software opent nieuw kantoor ‘Build-West’

Build-Software opent nieuw kantoor te Merelbeke 'Build-West'

Digital Construction 19/11/2021

Build-Software stelt dit jaar met trots zijn BIM-integratie voor op Digital Construction. Voor de 4de editie nodigen we je graag uit op 19 november 2021, in Brussels Kart te Groot-Bijgaarden. Standnummer 3

Aankoop, calculatie, uitvoering, planning en boekhouding (integratie) zijn belangrijke onderdelen van het digitalisatieverhaal bij Mahieu.

Aankoop, calculatie, uitvoering, planning en boekhouding (integratie) zijn belangrijke onderdelen van het digitalisatieverhaal bij Mahieu.

Build-Software bij Wegenbouwer Superbeton

Superbeton, de wegenbouwer van morgen, kiest vandaag voor Build-Software.

De Keyzer gaat aan de slag met Build-Software voor hun planning

In het geheel van het digitaliseringstraject was er in eerste instantie nood aan een oplossing voor de planning van projecten en resources. Ze maakten de keuze om aan de slag te gaan met Visual Planning, aangeboden en ondersteund door het Build Software team.

Projectontwikkelaar Dockx is enthousiast over implementatie Build-Software

Dockx projectontwikkelaar kiest Build-Software voor zijn digitalisering. 'Projectontwikkeling brengt een complexiteit aan bedrijfsprocessen met zich mee. Build-Software heeft dit  allemaal eenvoudig gecapteerd in hun software.'   In deze video is Pieter van Dockx alvast enthousiast over de mogelijkheden van Build-Software.

De Wase bouwgroep Real Corporation kiest Build Software voor de verdere automatisering.

Real Corporation digitaliseert met Build-Software. De totaalaanpak van calculatie, over planning tot uitvoering van Build Software gaven de doorslag. Alsook de standaard integratie met Exact Online en standaard rapporteringsmogelijkheden met Build Analytics waren een belangrijk factor in de beslissing.