Lauwers stapt vlot over naar Build Cloud

Build Software biedt zijn gebruikers veel vrijheid en flexibiliteit. Omwille van die troeven heeft ook bouwbedrijf Robert Lauwers de overstap naar onze oplossing gemaakt. De aannemer koos voor de cloudbased versie van Build, zodat zijn medewerkers projecten vanop eender welk toestel kunnen raadplegen. Het was de ideale oplossing voor de Mac-gebruikers binnen het bedrijf.

logo-lauwersIT-oplossing op maat van ieders behoeften

Robert Lauwers bvba voert ruwbouwwerken uit voor zowel particulieren als ondernemingen. Het bedrijf heeft onlangs besloten om de stap te zetten naar projectbouw in eigen beheer. Omdat hun vorige softwareprogramma niet meer beantwoordde aan de behoeften van een groeiend bedrijf, ging Lauwers bvba op zoek naar een nieuwe IT-oplossing.

Na een uitgebreide demo heeft Lauwers bvba voor de IT-oplossing van Build Software gekozen. De aannemer werd erg aangesproken door Builds gebruiksgemak en de enorme vrijheid die het aan gebruikers bood. Zij maken heel eenvoudig calculaties, volgen vlot de tijdregistratie op of raadplegen gemakkelijk alle kosten.

Ook Mac-gebruikers kunnen op Build rekenen

Door een beroep te doen op de cloudoplossing van Build Software moest Lauwers bvba niet investeren in eigen servers en kon hun IT-oplossing snel geïmplementeerd worden. Op amper 10 dagen tijd was Build volledig operationeel.

Build Cloud had nog een ander belangrijk voordeel: de medewerkers van Lauwers bvba kregen vanop eender welk toestel toegang tot de applicatie. Mac-gebruikers konden dus probleemloos verderwerken vanop hun favoriete pc.

This post is also available in: EN FR