Succesvolle eerste editie van onze Build-Software Klantendag

Het zit erop: de eerste editie van onze Build-Software klantendag! Op donderdag 29 september verwelkomden we onze klanten en partners op de prachtige bouwcampus in Diepenbeek. De innovatieve campus van Embuild was de perfecte locatie voor deze gelegenheid.

Met trots kunnen we terugblikken op een geslaagde klantendag. Onze gasten werden ondergedompeld in de wereld van Build-Software, waarbij digitalisering, technologie én onze best of breed aanpak centraal stonden. 

Toekomstvisie voor de bouw

We mochten een aantal interessante sprekers verwelkomen. Chris Slaets, gedelegeerd bestuurder van Embuild Limburg verwelkomde onze gasten en gaf een toelichting over zijn toekomstvisie voor de bouw. Daarna gaven we het woord aan Vince Feytons, adviseur transformatie bouw bij Embuild Limburg. Vince zoomde in op de uitdagingen waar je als bouwbedrijf in transformatie mee geconfronteerd wordt. Een update van Build-Software mocht uiteraard ook niet ontbreken en Hans Verbeek van Microsoft, maakte de vertaalslag van de moderne werkplek voor de bouw.

Best of breed aanpak sluit perfect aan op de noden van APK Group

Het hoogtepunt van de middag was toen we onze klant APK Group aan het woord lieten. Paul Kerkhofs, eigenaar van APK Group, vertelde openhartig over de problematiek rond de IT-architectuur van een multidisciplinair bouwbedrijf als APK Group. Als marktleider in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecomnetwerken, afvalverwerking en duurzame bouwconstructie telt APK Group meer dan 50 entiteiten in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Meer dan 90 businessunits met verschillende value-chain als ”1 bedrijf” aansturen is geen sinecure volgens Paul Kerkhofs. Met een best of breed aanpak wordt de eigen IT- architectuur met data-warehouse gekoppeld met diverse toepassingen. Dit bleek de beste aanpak voor de IT-infrastructuur van APK Group. En daar zijn wij toch best trots op!

Wandel rond in de virtuele twin van je bouwproject

En er viel ook wat te beleven. Met een demo van de HoloLens maakten onze klanten kennis met de digitale twin van een bouwproject. Rondwandelen in een gebouw dat nog niet helemaal klaar is, terwijl alle belangrijke informatie uit Build verschijnt door iets aan de wijzen met je vingers. Dat was een echte belevenis.

Klaar voor de tweede editie op donderdag 6 oktober

Een warme dankjewel aan onze (gast)sprekers en aan alle klanten en partners die erbij waren.
Voor klanten die het toch gemist hebben is er op donderdag 6 oktober nog een kans. Dan brengen we de tweede – en voorlopig laatste – editie van onze klantendag in het stadion van Zulte-Waregem. Voor deze editie hebben we Thomas De Vogelaere, algemeen directeur van Willy Naessens Industriebouw uitgenodigd als klant om zijn verhaal te brengen.

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij en inschrijven kan nog steeds via je persoonlijke uitnodiging. Tot donderdag?