G-build bouwt aan de toekomst met Build Software

Het Lokerse bouwbedrijf G-build zette de voorbije jaren een indrukwekkende groei neer. Om zijn verdere ontwikkeling te ondersteunen, doet het nu een beroep op Build Software. Hieronder lees je waarom het bedrijf voor onze IT-oplossing heeft gekozen.

Ontplooiing tot algemene aannemer

Sinds mei 2010 is G-build gestaag gegroeid tot een algemene bouwonderneming die zowel kleine als grootschalige opdrachten aankan. Van ruwbouw, over wind- en waterdicht tot sleutel-op-de-deur wil G-build een betrouwbare partner zijn voor zijn klanten en de architecten. Het bouwbedrijf beschikt over een uitgebreide kennis van bouwtechniek, wetgeving, ecologie, (bouw)materialen, … waardoor architectuur en duurzaam bouwen perfect samen kunnen gaan.

De basis voor verdere groei

Om de groei te ondersteunen, was G-build op zoek naar een performante en flexibele IT-oplossing. Een krachtige calculatiemodule en een betrouwbare en volledige nacalculatie waren hierbij cruciaal. Daarnaast was een link met WinBooks On Web wenselijk.

Build Software heeft aangetoond dat voor- en nacalculatie perfect op elkaar kunnen aansluiten, dankzij de uitgebreide opbouwmogelijkheden van zijn bibliotheken en de kracht van Build Analytics.

Wij wensen G-build te bedanken voor het vertrouwen en kijken uit naar een constructieve samenwerking.

This post is also available in: EN FR