Wegrosan, onderdeel van het Nederlands HMVT, is gespecialiseerd in milieu- en complexe civiele projecten, zoals omgevings- en recreatiewerken, de bouw van tankstations en containerparken.
Wegrosan beschikt over een team van experts, elk met zijn specialisatie, die creativiteit en kennis koppelen en inzetten bij het realiseren van duurzame milieutechnische oplossingen en complexe omgevingswerken.

Om het beheer van deze complexe projecten te ondersteunen, ging Wegrosan op zoek naar een oplossing die alle elementen van de projectbewaking ondersteunt, m.n. de inzet van materiaal, materieel, personeel en subcontracting.

Na enkele constructieve gesprekken werd duidelijk dat Build Software in staat was Wegrosan te ondersteunen in zijn ambities en eisen omtrent de projectbewaking.

Build Software biedt Wegrosan de nodige ondersteuning in zijn vorderings– en facturatieproces alsook in de kostenbewaking, gekoppeld aan tijdsregistratie voor het personeel. Echter werden ook de voordelen van de Build calculatiemodule erkent door Wegrosan, met de mogelijkheid tot het opnemen van specifieke calculatieformules.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.

This post is also available in: NL EN