Vereenvoudig je registratie bij de kmo-portefeuille

Sinds enkele maanden komen ons IT-advies en onze opleidingen in aanmerking voor subsidies van de kmo-portefeuille. Je registratie voor de kmo-portefeuille verloopt bovendien heel eenvoudig als je e-mailadres bij de Kruispuntbank voor ondernemingen (KBO) geregistreerd staat.

IT-advies en opleidingen op maat

De diensten van Build Software worden door het Vlaams Agentschap Ondernemen erkend. Daardoor kan je rekenen op een tussenkomst van 30% tot 40% voor je investering in opleiding en advies. Het precieze bedrag is afhankelijk van de grootte van je bedrijf.

De voorwaarden vind je op de website van het Vlaams Agentschap Ondernemen.

Registreer je e-mailadres en bespaar tijd

Beschik je nog niet over een kmo-portefeuille? Ga voor een vlotte registratie en check of je e-mailadres in de KBO opgenomen is. Als dat inderdaad het geval is, wordt de activatielink rechtstreeks naar je e-mailadres verstuurd en kan je je onmiddellijk registreren.

Is je e-mailadres nog niet geregistreerd? Dan wordt de activatielink per post verstuurd. Hou er rekening mee dat je subsidieaanvraag binnen 14 dagen na de start van het advies of de opleiding moet worden ingediend. Je wint dus kostbare tijd door je e-mailadres te registreren.

Hier kan je nagaan of jouw e-mailadres al is opgenomen in de KBO. Opgelet: nadat je je e-mailadres hebt toegevoegd, wordt dit pas de volgende dag actief. Je wacht daarom best een dag om je te registreren voor de kmo-portefeuille. Vergeet ook niet dat je je enkel kunt aanmelden met behulp van een eID-kaartlezer of een federaal token.

This post is also available in: NL EN