Tervia’s ontwikkelt vastgoed met Build Software

Projectontwikkeling hoeft niet complex te zijn, mits je over de juiste IT-ondersteuning beschikt. Dat heeft ook projectontwikkelaar Tervia’s ontdekt. Het bedrijf beheert zijn activiteiten voortaan via Build Software.

Een snelgroeiende vastgoedontwikkelaar

Tervia’s uit Hulshout ontwikkelt sinds 2014 diverse projecten voor zowel particulieren als kmo’s. Het focust daarbij op een architectuur met uitstraling en duurzaamheid. De projectontwikkelaar doopte o.a. de oude industriële zone La Corbeille in Westmeerbeek om tot een moderne kmo-zone voor handel, retail en horeca. Intussen lopen er nog een achttal projecten, gaande van residentiële gebouwen tot kmo-zones.

Overzichtelijke projectontwikkeling van A tot Z

Door de toenemende complexiteit van zijn projecten ging Tervia’s op zoek naar een gepaste IT-ondersteuning en vond die in Build Software. De mogelijkheid om alle fases van het proces te beheren, vanaf de verwerving van de grond, over de realisatie van het project en de verkoop van de entiteiten, gaf de doorslag. Verder zorgen de eenduidige doorstroming van de informatie over de verschillende fases heen en de integratie met de boekhouding voor een duidelijke rapportering over de operationele en financiële processen.

Wij danken Tervia’s voor het vertrouwen en wensen het team vele mooie realisaties toe met Build Software.

This post is also available in: NL EN