Projectontwikkelaar Komito Group bouwt op Build Software

Wanneer een bouwgroep uiteenlopende activiteiten omvat, is de projectopvolging en budgetcontrole geen sinecure. De Komito Group schakelde de hulp van Build Software in om zijn projecten succesvol af te ronden.

Een diverse bouwgroep

De Brusselse projectontwikkelaar Komito Group, met afdelingen in Antwerpen en Nederland, is een gevestigde waarde in ons vastgoedlandschap. De onderneming kende een sterke groei van het aantal projecten, maar ook qua activiteiten. Zo heeft ze een eigen bouwbedrijf, Komito Bouwteam, alsook een installatiebedrijf van zonnepanelen en zwembaden.

Controle over alle bouwfasen

Komito staat klaar om enkele grote projecten op te starten. Om de budgetten te controleren, was de bedrijfsleiding op zoek naar een oplossing die hen daarbij kon helpen. Al van bij het eerste contact ontstond een sterke synergie tussen Komito en Build Software. De mogelijkheid om multidisciplinair (projectontwikkeling, aanneming en installatie) te combineren in één oplossing sprak het management van Komito erg aan. De integratie met WinBooks en de uitgebreide rapporteringmogelijkheden in Build Software gaven mee de doorslag.

Wij danken Komito Group voor het vertrouwen en stellen alles in het werk hen te helpen bij de uitbouw van hun bedrijf.

This post is also available in: NL EN