Build Software blijft in zijn kot!

We worden allen geconfronteerd met uitzonderlijke omstandigheden. De overheid heeft gepaste maatregelen opgelegd in het kader van de strijd tegen COVID-19/Corona-virus. Als Build Software is vandaag ons ganse team nog steeds actief met het ontwikkelen, implementeren, trainen én ondersteunen van onze klanten.

Build Software en Geo-IT tillen je bouwbedrijf een BIM-niveau hoger

Zet jouw bouwbedrijf zijn eerste stappen in de BIM-wereld? Of zoek je net manieren om meer uit BIM te halen? Dan zal het nieuwe partnership tussen Build Software en Geo-IT je bedrijf een boost geven.

P&L Bouwbedrijf bouwt met passie en Build Software

P & L Bouwbedrijf voor particuliere nieuwbouw en renovatieprojecten, zoekt professionalisering bij Build Software.

Dockx Projectbouw ontwikkelt UW DROOM met Build Software

De mogelijkheid om alle fases van het proces te beheren, vanaf de verwerving van de grond, over de realisatie van het project en de verkoop van de entiteiten met beheer van de meerwerken, gaf de doorslag aan Dockx om voor Build Software te kiezen.

Wegrosan zet Build Software in voor milieu en civiele werken

Build Software is in staat Wegrosan te ondersteunen in zijn ambities en eisen omtrent zijn projectbewaking.

Superbeton baant de weg met Build Software

Superbeton baant de weg met Build Software. Build Software en WinBooks zullen worden ingezet voor het volledig beheer van de processen bij Superbeton. Met Build Software worden openbare aanbestedingen (bestek 250) senl en accuraat opgemaakt. Tevens is er een zeer duidelijk inzicht in de voor- en nacalculatie. De gehele oplossing wordt onderbouwd met een OCR-proces. Hierbij worden facturen ingescand, geboekt en goedgekeurd door de projectverantwoordelijken.

Habemo wapent zich met Build Software

Habemo Building Partner, specialist in industriële gevelbekleding, zonnewering en lamellenwandsystemen, is al sinds 1992 actief in binnen- en buitenland. Sinds kort hebben zij besloten om hun bedrijfsprocessen van calculatie tot uitvoering te optimaliseren. Dit samen met een geïntegreerde planning en accounting om nog net die stap verder te gaan.

Digital Construction 2019

Na een succesvolle 2e editie in oktober 2018, slaan de Confederatie Bouw en het WTCB opnieuw de handen in elkaar voor de 3de editie van Digital Construction Brussel dat plaatsvindt op 23 en 24 oktober 2019 in Tour en Taxis te Brussel. De bouw is zich ervan bewust dat hij de digitalisering niet kan negeren, getuige de talrijke aanwezigheid van aannemers, architecten, bouwpromotoren en studenten op de vorige editie.

IBIC groeit met Build Software

IBIC nv, onderdeel van de Soprema Group (www.soprema.be), is de specialist voor groendaken en daktuinen in België. Het bedrijf, opererend vanuit Aartselaar, heeft bovendien Europese ambities. Om deze groei en evolutie te ondersteunen zocht IBIC naar een performante oplossing voor calculatie, uitvoering, voorraadbeheer, planning en nacalculatie.

Glas Vandoren volgt zijn projecten nu op met Build Software

Glas Vandoren uit Werchter is al 60 jaar specialist in glas maatwerk. Dat precisiemaatwerk geldt voor privéwoningen, appartementsgebouwen, kantoren en winkelinrichtingen. De keuze voor Build Software is gevallen op basis van de flexibiliteit van de oplossing.