logo-md

MD Bouw kiest voor Build Softwares cloudoplossing

Build Softwares flexibiliteit spreekt aannemers duidelijk aan. Ze heeft nu ook MD Bouw overtuigd. Het ruwbouwbedrijf uit Kontich koos er onlangs voor om zijn volledige IT-infrastructuur in Builds cloud te plaatsen.

Flexibiliteit overtuigt

MD Bouw voert ruwbouw- en algemene werken uit voor zowel particulieren als ondernemingen. Het bedrijf vormde tot voor kort een onderdeel van de algemene aannemer Taxandria. Door de recente afsplitsing van het moederbedrijf moest het op zoek naar een eigen IT-oplossing. Dat is Build Software geworden. Vooral Builds flexibele rapporteringsmogelijkheden en het gebruiksgemak van onze cloudoplossing hebben bij die keuze de doorslag gegeven.

Nieuwe oplossingen slaan aan

We danken MD Bouw voor het vertrouwen in onze software. Tegelijk doet het ons plezier dat de recente uitbreiding van onze dienstverlening aanslaat. MD Bouw koos immers niet alleen voor een cloudbased versie van Build Software, het koppelde ook meteen WinBooks, inclusief de module Virtual Invoice, aan onze toepassing. Zo zijn de medewerkers van MD Bouw zeker van een gestroomlijnde IT-infrastructuur, van project tot boekhouding.

This post is also available in: NL EN