Kuiëkes & Co groeit in 2019 met Build Software

Een nieuw jaar brengt nieuwe plannen, ook bij Kuiëkes & Co. Het bouwbedrijf zal zijn sterke groei vanaf dit jaar ondersteunen met Build Software. Ontdek waarom het voor ons heeft gekozen.

Snelgroeiend aannemingsbedrijf

Kuiëkes & Co richt zijn pijlen voornamelijk op afbraakwerken, grondwerken, buitenaanleg, rioleringswerken en putten. Zaakvoerder Toon Guldentops is al sinds 2005 actief in de provincie Antwerpen en omstreken. Om de sterke groei van Kuiëkes & Co te ondersteunen, ging hij onlangs op zoek naar een geschikte oplossing.

Betere opvolging van de diverse projecten

Zijn keuze viel al snel op Build Software. Onze troeven waren onder andere ons snelle en accurate overzicht van de opbrengsten en kosten over verschillende projecten heen en de centralisatie van gegevens. Ook de verkorte facturatiemethode in Build stelt Kuiëkes & Co nog beter in staat om zijn projecten op te volgen.

Uitbreidingen op termijn

Verder laat Builds flexibele opbouw aan Kuiëkes & Co toe om zijn nieuwe werkomgeving in de toekomst makkelijk te koppelen aan de planningsoplossing Visual Planning en de boekhouding in Expert/M Plus. Zo heeft het ook een antwoord op de uitdagingen van de toekomst.

Build Software kijkt alvast enthousiast uit naar deze samenwerking.