Hyboma volgt projecten voortaan op met Build Software

De flexibiliteit van Build Software is een uitstekend alternatief voor maatwerk. Dat stelde ook Hyboma na een intensief selectietraject vast. Het bouwbedrijf heeft onlangs besloten om volledig naar onze IT-oplossing over te stappen.

Al 2 generaties lang kwaliteit

Hyboma is een algemene aannemer en projectontwikkelaar. Het familiebedrijf bouwt al sinds 1968 duurzame en kwalitatieve privéwoningen en appartementen. Het zet daarbij in op een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten, van bouwen op maat tot koopwoningen en appartementen, waardoor het elk soort klanten aanspreekt. Hyboma realiseert zijn projecten zowel op de gronden van de klant als op de gronden uit de portefeuille van de moedervennootschap Terra².

Een sterk alternatief voor maatwerk

Om het hele commerciële en uitvoerende proces te beheren, was Hyboma al enkele jaren op zoek naar een geschikt alternatief voor hun maatwerk. De bestuurders keken daarvoor zowel naar standaard ERP-oplossingen als naar maatwerk. Na een intensief selectietraject hebben ze besloten Build Software het vertrouwen te geven. Het engagement van de medewerkers van Build Software, de flexibiliteit van de oplossing en de sterke rapporteringsmogelijkheden in Build Software gaven de doorslag voor die keuze!

Een volledige oplossing voor projectontwikkelaars

Hyboma zal Buid Software inzetten voor alle aspecten van het bouwproces, van de grondverwerving, over de bouw en de oplevering tot de nazorg. Daarin spelen de modules Build CRM en Build Advanced Project Management een cruciale rol. Verder zal Build DMS een centrale rol spelen in het beheer van documenten, contracten en overeenkomsten. Ten slotte zal Build Workflow ingezet worden om de deelprocessen logisch en gestructureerd te begeleiden.

Wij danken het management van Hyboma voor het vertrouwen en kijken uit naar de samenwerking.

This post is also available in: NL EN