Confederatie Bouw zet digitale technologieën in de kijker

Reserveer 11 en 12 oktober alvast in je agenda. Tijdens het evenement Digital Construction Brussels belichten de Confederatie Bouw en het WTCB namelijk alle aspecten van digitale technologieën in de bouw. Uiteraard is Build Software van de partij.

IT is hot

De digitalisering van de bouw is een hot topic. In het voorjaar wijdde de Confederatie Bouw bijvoorbeeld haar 13de BouwForum aan het onderwerp. Met de eerste Digital Construction Brussels willen de Confederatie en het WTCB bouwprofessionals nu rechtstreeks in contact brengen met zo’n 60 exposanten die digitale oplossingen voor hun bouwonderneming aanbieden. Tegelijk organiseren ze diverse seminaries rond o.a. ERP en mobiele werfapplicaties, e-facturatie en digitale marketing.

Maak kennis met Build Software

Aangezien Build Software specifiek voor de bouw ontwikkeld is, kunnen we niet ontbreken op dit evenement. Bovendien zijn we sinds 2017 partner van de Confederatie Bouw, waardoor haar leden van mooie voordelen genieten. Tijdens Digital Construction Brussels tonen onze consultants graag de sterktes van onze oplossing, zoals de snelle calculaties, de integratie van BIM (Building Information Modeling) en het gebruik van mobiele oplossingen om je processen te optimaliseren.

Kom dus zeker langs bij stand 27 en maak kennis met onze software en consultants. Digital Construction Brussels is een gratis evenement, maar inschrijven is verplicht. Schrijf je nu in via de website.

Meer info

This post is also available in: NL EN