Build Software wordt Ms Gold Partner

Build Software wordt vanaf heden door Microsoft erkend als Ms Gold Partner in de competentie ‘Application Development’. “Het onderstreept onze betrouwbaarheid als software-ontwikkelaar”, meldt een tevreden Bert Van Dessel. “En de bevoorrechte toegang tot Microsofts kenniscentra speelt natuurlijk ook in het voordeel van onze klanten.”

Wat betekent het om Ms Partner te zijn?

Microsoft Partner GoldDe Microsoft Gold Certified Partner-status is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt en een wereldwijd kwaliteitskeurmerk. De Gold-certificering toont dat Build Software voldoet aan alle strikte eisen die Microsoft aan dit competentieniveau stelt. De belangrijkste eisen zijn:

  • het hebben van voldoende gecertificeerde professionals,
  • het voorleggen van voldoende door klanten geaccepteerde referenties, en
  • voldoende klanttevredenheid die via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek gemeten wordt.

“Deze erkenning is de bekroning van het werk van de voorbije periode. Samen met klanten heeft het Build Software-team intensief gewerkt om deze erkenning te behalen. Voor onze huidige en toekomstige klanten is deze erkenning bijzonder belangrijk. Het is een zekerheid dat hun investering een oplossing biedt die aan de hoogste standaarden voldoet en zich makkelijk laat integreren met andere oplossingen in het Microsoft-platform.

En de voordelen?

Dankzij de erkenning heeft Build Software nu nog meer toegang tot het Microsoft ecosystem. Met toegang tot de nieuwste ontwikkelingen/technologieën en specifieke Microsoft-opleidingen en support tracks. “Zo blijft het mogelijk om onze software snel aan nieuwe ontwikkelingen aan te passen”, gaat Bert Van Dessel verder. “En bij problemen kunnen we terugvallen op Microsofts support en het ruime partnernetwerk. Dat speelt niet alleen in ons voordeel, maar ook in dat van de klanten. Die hebben nu de officiële garantie dat zij steeds over de meest performante oplossing beschikken.”

This post is also available in: NL EN