Build Software krijgt centrale rol in IT-landschap van Tectum Group

Tectum GroupDe dynamische Tectum Group besloot begin dit jaar om zijn activiteiten een boost te geven via een gepaste IT-omgeving. Na een zorgvuldige verkenning van de diverse oplossingen voor bouwbedrijven is de keuze op Build Software gevallen. Ontdek hoe onze software een centrale plaats in het IT-landschap van de groep heeft veroverd.

De juiste ondersteuning voor een snelgroeiend bouwbedrijf

Tectum Group is een van de belangrijkste plaatsers van daken, gevels en balustrades in België. De groep verzorgt zowel nieuwbouw als renovaties en onderhoudswerken. Sinds kort beschikt het bedrijf ook over een klasse 8-certificaat.

Voor zijn uitvoeringsactiviteiten is de Tectum Group enkele maanden geleden op zoek gegaan naar een geschikte softwareoplossing die de interne processen kon stroomlijnen, de administratie zou vereenvoudigen en de foutenmarge verkleinde. De nieuwe software zou een centrale rol spelen in het IT-landschap van de Tectum Group en moest kunnen worden geïntegreerd met andere essentiële oplossingen, zoals Microsoft Dynamics AX.

Best-of-breed-architectuur laat open werkomgeving toe

Build Software is fier dat het aan de criteria van Tectum Group voldoet. Onze software focust op de bouw en heeft specifieke oplossingen voor installatiebedrijven. Dankzij zijn best-of-breed-architectuur vormt Build Software het hart van de Tectum Group. De bestaande oplossingen voor track-and-trace, financiën en logistiek kunnen er eenvoudig aan gekoppeld worden. Bovendien wordt de nieuwe IT-omgeving verder aangevuld met toepassingen voor de planning en het documentenbeheer.

Wij danken Tectum Group voor het vertrouwen! We kijken ook uit naar een constructieve samenwerking en de realisatie van een referentieproject in de bouwsector.

This post is also available in: NL EN