Bouwonderneming Van Buggenhout realiseert totaalprojecten met complete IT-oplossing

De administratieve opvolging van verschillende bouwactiviteiten vraagt om de gepaste IT-ondersteuning. Sinds kort doet algemene bouwonderneming Van Buggenhout daarvoor een beroep op Build Software.

Solide partner voor bouwheren

Algemene bouwonderneming Van Buggenhout is een familiale bouwonderneming uit Ramsdonk. Ze realiseert voor haar klanten diverse totaalprojecten, zowel op het vlak van nieuwbouw als van renovatie. De onderneming omvat dan ook verschillende activiteiten: van algemene aanneming en dakwerken tot afwerking en installatie. Met meer dan 45 medewerkers is ze een meer dan solide partner voor haar klanten.

Flexibele oplossing voor divers bedrijf

Door de continue groei van het bouwbedrijf ontstond de noodzaak om de administratie te ondersteunen met een gepaste IT-oplossing. Die moest de verschillende activiteiten multidisciplinair ondersteunen van calculatie tot oplevering.

Na een intensief marktonderzoek heeft bouwonderneming Van Buggenhout uiteindelijk voor Build Software gekozen. Tijdens de demo en de gesprekken wist Build Software zich namelijk te onderscheiden door zijn functionaliteiten, zijn eenvoud en flexibiliteit, de snelle implementatie én … de prijs.

We zijn zeer verheugd met de keuze van Van Buggenhout en danken hen voor het vertrouwen!

This post is also available in: NL EN