BC Ferro bouwt op Build Store

Dat Build Software de ideale oplossing is om je projecten te beheren is genoegzaam bekend. Maar wist je dat Build Software ook je werken in het atelier, inclusief voorraad, kan beheren? Net daarom koos BC Ferro (Ferrokonstruct – B.C. Projectteam) voor onze oplossing.

Een sterke speler in stalen constructies

Het West-Vlaamse bouwbedrijf BC Ferro beschikt over een grote dosis ervaring in industriële constructies zoals productie- en opslaghallen, diepvriescellen, silo’s en diverse andere gebouwen. Het bedrijf streeft de hoogste kwaliteitszorg na in zijn uitvoeringen en voldoet aan de strenge Duitse lasnormen. BC Ferro staat ook sterk in de niche van monumentenzorg met restauratiewerken en beheerst nog de techniek van het warm klinken.

Een naadloze oplossing van offerte tot boekhouding

Dit unieke bouwbedrijf zal zijn bedrijfsprocessen binnenkort met Build Software ondersteunen. Onze oplossing belooft immers om hun complexe calculatiemethode te verwerken, de projectopvolging te vereenvoudigen en uitgebreide rapporteringsmogelijkheden te bieden.

Bovendien gaat BC Ferro helemaal mee in onze best-of-breed-aanpak. Zo hecht het bedrijf veel belang aan de integratie van Build Store. Dankzij die oplossing voor het voorraadbeheer van zijn ateliers zullen verkooporders en voorraadreserveringen vlot worden uitgewisseld met de hoofdtoepassing Build Software. Tegelijk kiest BC Ferro ervoor om zijn boekhoudpakket Venice boekhouding en de tijdsregistratie via One Two in het geheel te integreren.

We danken BC Ferro voor het vertrouwen in onze software.

This post is also available in: NL EN