Van Den Rijse werkt je projecten af met Build Software

Grote bouwprojecten beheren, het is geen eenvoudige opdracht. Om zijn bedrijfsprocessen vlot te laten verlopen, doet het afwerkingsbedrijf Van Den Rijse NV sinds kort een beroep op Build Software.

Van Den Rijse NV is een toonaangevend afwerkingsbedrijf uit Erpe-Mere dat zich specialiseert in binnen- en buitenschrijnwerk en vast meubilair. Het werkt voornamelijk aan projecten voor bedrijfs- en openbare gebouwen. Zo heeft het onlangs het interieur van Skyline40 en het buitenschrijnwerk van AZ Zeno in Knokke voor zijn rekening genomen.

Versnippering maakt plaats …

Tot nu toe beheerde Van Den Rijse zijn bedrijfsprocessen via diverse niet-geïntegreerde oplossingen. De omvang van de projecten deed echter de roep om een geïntegreerde oplossing steeds luider klinken.

… voor een vloeiende workflow

Build Software heeft Van Den Rijse overtuigd omdat onze oplossing alle processen vloeiend beheert, vanaf de calculatie (vanuit een multibibliothekenstructuur), over de uitvoering en bestellingen, tot de vorderingen en facturatie. Andere troeven waren onze ervaring in de afwerkingssector en de flexibiliteit van Build Software.

We danken Van Den Rijse NV voor het vertrouwen.

This post is also available in: NL FR