Onze opleidingen en adviesdiensten erkend door Agentschap Ondernemen

Label kmo-portefeuilleGoed nieuws voor klanten die een beroep willen doen op ons IT-advies en onze opleidingen! Sinds 26 mei worden beide diensten erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemen. Daardoor komt je project in aanmerking voor de subsidies van de kmo-portefeuille.

Meer dan een softwarepakket

Naast de gelijknamige software voor de bouwsector biedt Build Software ook IT-advies en opleidingen aan. Op die manier kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij de configuratie en implementatie van hun IT-oplossing. Sinds 26 mei worden zowel onze opleidingen als het advies erkend door het Vlaamse Agentschap Ondernemen en komen ze dus in aanmerking voor de kmo-portefeuille.

Wat is de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een maatregel vanuit de Vlaamse overheid die ondernemingen helpt de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren. Naargelang de grootte van je bedrijf wordt een bepaald percentage, 30% tot 40% van de investering in opleiding en advies, terugbetaald. De meest recente informatie over die subsidiebedragen vind je op de website van het Agentschap Ondernemen.

Erkenning van de kwaliteit van onze diensten

IT-consultant Bert Van Dessel: “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om aan de uitgebreide audit van het Agentschap Ondernemen te voldoen. De erkenning doet dan ook deugd. Het is een belangrijke erkenning van de kwaliteit van onze diensten. En nu kunnen onze klanten genieten van subsidies voor hun opleidingen en advies. Zo kunnen ze meer ruimte vrijmaken voor de opleiding van hun medewerkers, waardoor hun investering in onze IT-oplossing nog sneller rendeert.”

Hoe vraag je subsidies aan?

De aanvraag van subsidies via de kmo-portefeuille is vrij eenvoudig en verloopt volledig online. Je vindt de precieze voorwaarden voor je bedrijf op de website van het Agentschap Ondernemen. Een handige checklist helpt je meteen op weg.

Komt je bedrijf in aanmerking voor de kmo-portefeuille? Registreer je om je subsidie aan te vragen. Dat dien je binnen de 14 kalenderdagen na de start van de adviesverlening of opleiding te doen.

This post is also available in: NL FR