epTechnieken kiest voor Build Softwares cloudoplossing

epTechnieken heeft Build Software gekozen als zijn platform voor de toekomst. Vooral Builds flexibiliteit, zijn sterke calculatiemodule en de samenwerkingsmogelijkheden spraken het installatiebedrijf aan.

epTechnieken is een installatiebedrijf uit Oud-Turnhout, gespecialiseerd in elektriciteit en groene-energiebeheer. Het werkt zowel voor de privésector als voor de overheid. Voor zijn diverse activiteiten doet de installateur een beroep op een 10-tal bedienden en een 30-tal technici.

Altijd en overal doeltreffend samenwerken

epTechnieken zocht een oplossing die een vlottere opvolging en afhandeling van de projecten garandeerde. Builds cloudoplossing beantwoordde perfect aan die vereisten. Ze laat toe dat de backoffice en de mensen in het veld beter samenwerken en vermindert de papierstroom. Dankzij Build Cloud kunnen werknemers immers overal en vanop elk toestel de juiste gegevens over een project invoeren.

Vlotte calculaties

Daarnaast wisten onze sterke calculatiemodule, de integratie van leverancierscatalogen en Builds flexibele rapporteringsmogelijkheden epTechnieken te overtuigen. Binnenkort zal het bedrijf offertes in enkele muisklikken kunnen opstellen en steeds een correct zicht op zijn werven hebben.

We danken epTechnieken voor het vertrouwen in onze software. Tegelijk doet het ons plezier dat de recente uitbreiding van onze dienstverlening aanslaat bij installatiebedrijven. Het bewijst nogmaals de veelzijdigheid van Build Software.

This post is also available in: NL FR