Bosschaert Aannemingen kiest voor Build Software

Build Software biedt een solide basis aan bedrijven die willen groeien en diversifiëren. Het aannemersbedrijf Bosschaert uit Kortrijk gaat voor die strategie en benut daarbij o.a. onze krachtige calculatiemodule en Build Analytics.

De familiale onderneming Bosschaert NV is gekend omwille van haar knowhow en specialisatie in grond- en afbraakwerken. Het aannemersbedrijf is actief in Oost-Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk. Naast de grondwerken kent het bedrijf ook een sterke groei in de industriebouw en retail. Sinds 2011 beschikt het bedrijf over een eigen betoncentrale.

Voluit voor groei met krachtige tool

Bosschaert heeft voor Build Software gekozen om zijn groei en diversificatie beter te ondersteunen. De krachtige calculatiemodule, de transparantie betreffende de werven in uitvoering en het gebruiksgemak overtuigden Bosschaert tot het nemen van deze stap. Het management zag ook meteen de toegevoegde waarde in van Build Analytics. Die krachtige rapporteringstool op basis van Microsoft Power BI geeft een onmiddellijk inzicht in de prestaties per werf en laat toe om bepaalde details nader te onderzoeken. Verder garandeert hij de dagelijkse opvolging van de Key Performance Indicators van het bedrijf.

Wij wensen Bosschaert nv te bedanken voor het vertrouwen en wensen hen een succesvolle implementatie toe.

This post is also available in: NL FR