Adviesbureau Envirosoil ontdekt voordelen van Build Software

Build Software kan niet alleen uitpakken met razendsnelle calculaties, maar ook met een flexibel projectbeheer. Daardoor is onze oplossing heel geschikt voor adviesbureaus, zoals Envirosoil. Het bureau beschikt nu over een oplossing die de kwaliteit van zijn diensten kan garanderen én verhogen.

Koploper in bodemonderzoek

Envirosoil uit Oostkamp is een adviesbureau voor bodemonderzoek en grondverzet. Het is ruim 20 jaar een gewaardeerde partner voor bouwbedrijven en projectontwikkelaars. De kennis en ervaring van zijn team plaatsen Envirosoil dan ook in de top 3 van de OVAM-ranking m.b.t. het aantal projecten voor zowel oriënterende bodemonderzoeken, beschrijvende bodemonderzoeken als bodemsaneringsprojecten. De staalnames worden door eigen personeel uitgevoerd.

Uitgebreid projectbeheer op maat van adviesbureaus

Envirosoil was tot voor kort op zoek naar een nieuwe IT-oplossing die in staat is om de geleverde kwaliteit te garanderen en zelfs te verhogen. Verder wou het bureau de nodige informatie over een project eenvoudig en centraal kunnen beheren, en hechtte het veel belang aan de integratie met VERO Count.

Build Software voldoet aan al die eisen en wist Envirosoil zo te overtuigen. De Build PMS-module biedt immers een flexibel documentbeheer evenals een uitgebreide en eenvoudige parametrisatie op projectniveau. Ook de raamcontracten en de vorderingen kunnen in die module beheerd worden. Ten slotte zorgt de financiële connector voor de doorstroming van de financiële gegevens naar VERO.

Wij danken Envirosoil voor het vertrouwen en wensen hen vele succesvolle projecten toe met Build Software.

This post is also available in: NL FR