Real Corporation, waar staalbouwbedrijf Real Corporation, bouwbedrijf PIMA en dak- en gevelbedrijf IDW onderdeel van uitmaken, startte in 2020 zijn zoektocht naar een ERP oplossing om de bouw- en projectactiviteiten te digitaliseren.

Real Corporation is een dynamisch familiebedrijf opgericht in 1974. De uitvoering van complexe en uitgebreide opdrachten hebben geleid tot een erkenning klasse 5.
Als aannemer van metaalconstructies en staalbouw met een centrale ligging tussen de havengebieden van Antwerpen en Gent zijn de belangrijkste opdrachtgevers te vinden in de sectoren van petrochemie, off-shore, havenactiviteiten, bouw en siderurgie.

Build Software werd na een intensieve zoektocht geselecteerd als partner voor deze digitalisering. Build Software biedt de mogelijkheid om zowel langdurige projecten als jobs te beheren, dit zowel met een eenmalig als repetitief karakter.
De totaalaanpak van calculatie, over planning tot uitvoering van Build Software gaven de doorslag. Alsook de standaard integratie met Exact Online en standaard rapporteringsmogelijkheden met Build Analytics waren een belangrijk factor in de beslissing.

Wij danken Real Corporation voor het vertrouwen en kijken uit naar een constructieve samenwerking.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.