De Keyzer gaat aan de slag met Build-Software voor hun planning.  Al snel blijkt dat Visual Planning heel wat meer biedt dan oorspronkelijk ingeschat.

Group De Keyzer is reeds 3 generaties lang gespecialiseerd in ontwerp & plaatsing van keuken – & interieuroplossingen. Het bedrijf beschikt over 7 showrooms en een productie-unit van 3 hectare met diverse productielijnen.

In het geheel van het digitaliseringstraject was er in eerste instantie nood aan een oplossing voor de planning van projecten en resources.

Ze maakten de keuze om aan de slag te gaan met Visual Planning, aangeboden en ondersteund door het Build-Software team. Al snel blijkt dat Visual Planning heel wat meer biedt dan oorspronkelijk ingeschat.

Zo worden niet enkel de ploegen, maar ook serviceopdrachten ingepland. Tevens wordt de volledige financiële opvolging en afhandeling  beheerd met Visual Planning.

De veelzijdigheid van Visual Planning zal Group De Keyzer helpen en ondersteunen bij hun groeiproces. Als Build Software zijn we blij ons steentje te kunnen bijdragen en kijken we uit naar de volgende stappen in de samenwerking.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.