De Hauwere kiest geïntegreerde oplossing voor algemene aanneming en projectontwikkeling

Bij het bouwbedrijf de Hauwere bvba gaan ervaring en vernieuwing hand in hand, ook op het vlak van IT. Om zijn groei te kunnen beheren, stapte het bedrijf bijvoorbeeld over op Build Software.

Aannemer met een hart voor zichtbeton

Het familiebedrijf de Hauwere bvba bouwt al meer dan zeventig jaar mee aan de toekomst van Brussel en omstreken. De huidige derde generatie aannemers combineert die jarenlange traditie met een fervente zin voor vernieuwing. Dat vertaalt zich in innovatieve en duurzame gebouwen met een sleutelrol voor zichtbeton. Naast bouwwerken in opdracht ontwikkelt de Hauwere ook residentiële projecten in eigen beheer.

Algemene aanneming en projectontwikkeling van A tot Z

Om de groei en de bedrijfsprocessen van algemene aanneming en projectontwikkeling te kunnen beheren, gingen Koen en Tom de Hauwere, in samenspraak met het WTCB, op zoek naar een geschikte ERP-oplossing. Build Software bood het juiste antwoord door beide processen in één oplossing te beheren van start tot oplevering. De flexibiliteit van de oplossing, de uitgebreide calculatie mogelijkheden en de permanente budgetcontrole waren cruciaal voor de keuze van Build Software.

Wij danken de Hauwere bvba voor het vertrouwen en wensen hen een succesvolle implementatie toe.

This post is also available in: EN FR