Build Software verwelkomt Christophe Pagone en Sylvia Vanovermeire

Het team van Build Software breidt verder uit! Op 21 maart verwelkomen we Christophe Pagone en Sylvia Vanovermeire als consultants. Zij vormen nieuwe aanspreekpunten voor klanten tijdens de implementatie van onze oplossing. Tijd om even kennis te maken dus.

Dag Sylvia en Christophe, klaar voor de nieuwe uitdaging?

Christophe PagoneChristophe: “Zeker, ik kijk ernaar uit klanten te ondersteunen bij het implementeren van hun nieuwe oplossing. Vroeger hield ik me voornamelijk bezig met de technische kant van IT. Nu heb ik ook rechtstreeks contact met de klanten en kan ik mijn technische kennis echt met hen delen.”

Sylvia: “Voor mij is het een nieuwe uitdaging. Ik werkte vroeger al in IT en consulting, maar nu voor het eerst voor de bouwsector. De bouw is me meer en meer gaan boeien. Ik volg bijvoorbeeld ook een extra opleiding ruimtelijke ordening en stedenbouwkunde. Dankzij mijn nieuwe job kan ik mijn professionele ervaring dus perfect met mijn interesses combineren.”

Wat deden jullie voor jullie bij Build Software startten?

Sylvia: “Na mijn studies handelsingenieur heb ik een aantal jaren als IT-consultant voor Itineris en AdUltima gewerkt. Zij implementeren ERP-systemen op basis van Microsoft Dynamics.”

Christophe: “Ik heb meer dan 10 jaar als developer en technisch consultant voor de intercommunale Cipal gewerkt. Daar ontwikkelde ik oplossingen voor de integratie van digitale identiteitskaarten of de verwerking van belastingen. In 2010 zette ik de stap naar de distributiesector. Zo ben ik me meer en meer gaan specialiseren in ERP-oplossingen en e-commerce. En die kennis komt vandaag bij Build Software van pas.”

Voor Build Software doorkruisen jullie het hele land. Waar komen jullie zelf vandaan?

Christophe: “Ik woon in Tongeren, samen met mijn vrouw en een zoontje van 5 jaar.”

Sylvia: “Mij vind je eigenlijk weinig thuis. Ik ben een echte levensgenieter en reis veel. Ik doe niets liever dan overal ter wereld nieuwe dingen te ontdekken.”

Waarover slaan jullie graag een babbeltje na het werk?

Sylvia: “Over van alles. Ik heb heel brede interesses en leer graag bij. Maar wetenschap en innovatie interesseren me nog het meest. Kunst en cultuur spreken me ook wel aan. En verder speel ik zaalvoetbal in mijn vrije tijd.”

Christophe: “Ik volg alles wat met F1 te maken heeft. Ik heb al jaren geen race gemist en wanneer er eentje in Francorchamps doorgaat, ga ik zeker kijken. Ik rij ook heel graag met mijn moto, een Ducati 900.”

Auto- en motorliefhebbers zullen dus een zielsverwant in je vinden. Christophe en Sylvia, we heten jullie van harte welkom in ons team!

This post is also available in: EN FR