Build-Software opent nieuw kantoor

 

Build Software is opgegroeid tot een voorname speler op de Belgische markt als partner voor ERP en digitaliseringsprojecten voor Bouwbedrijven. Het bedrijf telt inmiddels 39 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Ramsel.

De afgelopen 5 jaar zette Build Software een sterke groei neer en werd de toen al indrukwekkende klantenportefeuille uitgebreid met enkele bekende namen zoals Thys Bouwprojecten, Willy Naessens Industriebouw, Vulsteke bedrijfsgebouwen, Hyboma, Carro-Bel, APK, Tectum, …

 

Het bedrijf werd in 2015 overgenomen door Bert Van Dessel en Stephan Hougaerts. Er werd een strategie uitgetekend en gevolgd, waarbij zowel werd geïnvesteerd in de oplossing, het team als in de marketing. Deze strategie legde het bedrijf geen windeieren en werd recentelijk beloond met de nominatie van Trend Gazelle 2022 regio Antwerpen.

 

De focus en sterkte van Build Software zit hem in het aanbieden van een verticaal geïntegreerde oplossing voor installatie, bouw- en projectontwikkelingsbedrijven. De oplossing van Build Software,  gebouwd op Microsoft technologie, is zowel modulair als in zijn geheel inzetbaar voor klanten.

 

Met de uitvalsbasis in Gent wil Build Software zijn plaats op de markt verstevigen en de zichtbaarheid en bereikbaarheid van het bedrijf vergroten. “Klanten hechten ondanks de digitalisering en het werken in virtuele vergaderruimtes belang aan een persoonlijk contact. Met ‘Build-West’ geven we zo een antwoord aan onze trouwe klantenbasis”!

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.