Bouwbedrijf Vandebos, al sinds 2015 tevreden van Build-Software

Verouderd systeem, zowel qua voorcalculatie als nacalculatie

Bouwbedrijf Vandebos focust zich vooral op grotere appartementsgebouwen en stedelijke renovatieprojecten. Deze algemene aannemer heeft 100 mensen in dienst en heeft een rijke geschiedenis achter zich. In 2023 mogen ze namelijk 95 kaarsjes uitblazen.

Een verouderd systeem, zowel qua voorcalculatie als nacalculatie, was de reden waarom ze op zoek gingen naar een andere oplossing. De keuze viel op Build-Software. Vandebos was één van de eerste klanten van Build-Software in 2015, na de overname van ECQ applications.

Ze werken met Build-Software voor zowel de voor- als nacalculatie. Een volledige integratie met Winbooks als boekhoudpakket, maakt de digitalisering van de bouwprocessen compleet. Recent werd ook nog de tijdsregistratie opgezet.

Stephan Hougaerts, medeoprichter van Build-Software, licht toe dat zowel de infrastructuurwerken, de dakwerken als de algemene aanneming hoogbouw met Build-Software volledig gecalculeerd en opgevolgd kunnen worden. Dit bewijst hoe veelzijdig Build-Software is. We kunnen in elke sector van de bouw een oplossing bieden voor zowel de voorcalculatie als de nacalculatie.

In deze video licht Krijn Henrotte, Gedelegeerd Bestuurder bij Vandebos NV, het partnership met Build Software toe: “We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Build-Software. Enerzijds omdat ze ons intussen al lang kennen, en daarbij ook onze specifieke noden en behoeften.  Anderzijds is het fijn dat wij als pilootbedrijf onze ervaring hebben kunnen delen, waardoor de programma’s ook beter werden. En ten derde is er het ticketing systeem, waardoor we de kleine issues die er zijn, zelf kunnen ingeven en opvolgen.”

Benieuwd naar het verhaal van Vandebos? Bekijk de video

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.