Partners

Microsoft Partner GoldBuild Software is een onafhankelijke, door Microsoft erkende en gecertificeerde software-ontwikkelaar (Gold Microsoft Certified ISV).  Deze aanpak en erkenning garanderen onze klanten dat alle software-oplossingen ontwikkeld zijn op het Microsoft framework, conform de hoogst gespecificeerde standaarden.

Als aannemer wil je de administratieve verwerking van je bouwprojecten tot een minimum beperken. Het hele proces van project tot jaarresultaten met een paar muisklikken doorlopen? Voortaan kan het dankzij de samenwerking tussen Build Software en de specialist in boekhoudsoftware WinBooks.

Build Software treedt op als verdeler van WinBooks Accounting en WinBooks Virtual Invoice. Beide pakketten werken naadloos met Build samen, zodat je een bewijsstuk voor je boekhouding eender waar kan vinden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

GeoDynamicsDe loonadministratie van een bouwbedrijf is geen eenvoudige klus. Build Software tekende daarom een samenwerkingsovereenkomst met GeoDynamics. Zo kan data uit de tijdregistratiesystemen van het Kortrijkse bedrijf nog gemakkelijker verwerkt worden in je eigen IT-oplossing.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

logo_ram_mobileTrack-and-trace en automatisering zijn niet meer weg te denken uit de bouwsector. Om nog meer voordeel te halen uit de verwerking van de verkregen gegevens, heeft Build Software een partnership met RAM Mobile Data gesloten. Daardoor kan je nacalculaties in een muisklik uitvoeren en materialen overal opvolgen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Cloudbizz logo

Als aannemer ben je heel mobiel. En waarschijnlijk beheer je je projecten liever op de werf zelf dan vanachter je pc. De samenwerking tussen Build Software en Cloudbizz maakt dat perfect mogelijk. Zij zorgen ervoor dat je op elk ogenblik, vanop eender welk toestel met Build Software kan werken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Confederatie Bouw

Build Software is de IT-oplossing op maat van de bouw. In de Confederatie Bouw vinden we dan ook een natuurlijke partner. Leden van de Confederatie genieten van een interessante korting op ons Starter Pack en onze Cloud Foundation.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Emixis

De inburgering van de smartphone en mobiele toepassingen zal de administratie rond bouwprofessionals en hun materieel sterk vereenvoudigen. In samenwerking met het geolokalisatiebedrijf Emixis brengt Build Software de mobiele oplossing Build Mobile op de markt, zodat gegevens vlot doorstromen van mobiele toestellen naar de backoffice in Build Software.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Papieren werfverslagen hebben afgedaan. Via de toepassing ArchiSnapper stel je ze volledig digitaal op. Dankzij onze partnership worden de gegevens over je werven vlot uitgewisseld tussen Build Software en ArchiSnapper.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BIM is de toekomst van de bouwsector. Dankzij de integratie met Geo-IT kunnen calculatoren en projectleiders de positie van een bouwelement eenvoudig controleren in het BIM-model en moeilijkheden voorkomen. Bovendien stromen de hoeveelheden en kenmerken van de bouwelementen automatisch door naar onze calculaties. Het resultaat? Kleinere foutenmarges en een enorme tijdswinst!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren